Blije verrassingen bij de kerststal in De Vleut

Het was een grote verrassing dat Avondje-Uit was uitgekozen door het Vleutse kerstsalcomité als het goede doel waaraan zij een chqecque van € 500 overhandigde als kerstcadeau tijdens de opening van de Vleutse kerststal op 16 december. Dat was de opbrengst van de 'knikengel' in de kertstal en van de vele opgestoken kaatsen in de Mariakapel vorig jaar . Aks tegenprestatie heeft Avondje-Uit aangeboden om mensen die slecht ter been zijn maar toch graag de kerstsallenroute in De Vleut zouden willen bezoeken, rond te rijden in de rikajs. Daarvan werd bijna elke dag geruik gemaakt. Zij konden zo genieten van de vele kerstallen en kerstalletjes die Vleutse mensen eigenhandig hebben gemaakt in hun tuinen. 

Het 2000e uitje uitbundig gevierd op 8 dec. in De Enck

0p 8 december vierde Avondje-Uit een mijlpaal: het 2000e uitje sinds de start in 2009. Het was in de Enck met 7 gasten (Gonny, Bep, Marian, Jo, Sjan, Sjannie en Toon), 2 vrijwilligers (Thea en Monique).en 3 bestuursleden (Helly, Jacqueline en John). Eerst werden Helly en Jacqueline gelauwerd om hun jarenblange inzet en daarna werd ook alle gasten én vrijwilligers royaal in de bloemen gezet. Een enthousiast lachend gezelschap ging op de foto. De voorstelling van de Beatles was ook al geweldig. Er werd uitbundig meegezongen met de Beatle-liedjes – met 'All you need is love' als de absolute topper. Een avond om nooit meer te vergeten.

Gouden Uitje op 24 aug.: zonnige vaartocht rondom Den Bosch

Op 24 augustus hebben 90 mensen van Avondje-Uit meegevaren met het Gouden Uitje rondom 's Hertogenbosch. Op onze party-boot "Jeronimus Bosch" was het puur genieten. We voeren over 4 waterwegen: de Dieze, de Maas, de Zuidwillemsvaart en het nieuw gegraven, pas geopende Maximakanaal. We passeerden 4 sluizen, waarover de schipper uitgebreid vertelde. Voor Mieke, Ria, Hans, Neeltje en Mariet was het hoogtepunt toen zij zelf, de een na de ander, het stuurwiel ter hand mochten nemen en ons behendig door de bochten loodsten. We genoten van de zon, de natuur langs de wateren, de Bossche bollen en nog veel meer, maar vooral van elkaar..... Er is weer heel wat afgebuurt!

Vanaf 1 sept. mooie tochten met de nieuwe riksja

Het is gelukt!  De nieuwe riksja is er - dankzij de crowdfunding-actie waaraan 100 mensen in Best hebben meegedaan. de Rabobank en Het Groene Woud. U zit  in de riksja vorstelijk met z'n tweeën op de voorbank en geniet van alles om u heen: u rijdt door bossen, langs weilanden, langs boerderijen, molens, kastelen, kapellekes, de mooiste plekken in Het Groene Woud. U zit in de riksja heel comfortabel; hij rijdt heel stabiel en is veilig. Wij hebben 14 prachtige routes door de natuurrijke omgeving van Best uitgestippeld - met aantrekkelijke bestemmingen en leuke, gezellige terrasjes onderweg. Maar u kunt ook uw eigen route kiezen langs speciale plekken die u dierbaar zijn. En..... de riksjatochten zijn gratis. Meedoen? Bel dan Avondje-Uit 0499-395109 of Archipel Kanidas 0499-362601. . 

Crowdfundig-actie voor riksja bracht € 7500 bijeen

'Aan de oproep om aan de crowdfunding-actie "Een riksja in Best" mee te doen is uitbundig gehoor gegeven. Binnen 14 dagen hadden 54 mensen in Best samen al € 3.500 ingelegd. Daarna werd er nog eens een schepje bovenop gedaan door de Rabbank HGWZ met € 2500 en door de Streekfonds Het Groene Woud met € 1500. Daarmee is het benodigde bedrag voor de riksja ruimschoots bereikt. Op 1 september vindt de openingsrit plaats van de riksja-voor- Best door de burgemeester - met twee door hemzelf uitgekozen gasten. Iedereen die bijgedragen heeft van harte bedankt! . 

Avondje-uit het 4e "Meest maatschappelijke uitje 2017"

Avondje-Uit is het 4e "meest maatschappelijke uitje 2017" geworden in de landelijke competitie van de ANWB..Tijdens de finale in het Foxtheater tussen de 7 beste, eindigden er 3 vóór ons:  Buytenhof uit Rhoon, stichting Vaarkracht in Huizen en de landelijke organisatie Vier het Leven, Gekeken naar het grote aantal mensen die eerder op ons gestemd hadden, werden Avondje-Uit 4e. Een prachtig resultaat! Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft!

Gouden Uitje naar Ouwehands Dierenpark was groot succes

Het Gouden uitje op 23 mei naar het Ouwehands Dierenpark was het gezellig en vol leuke verrasingen, een week vóór de pandbeerjes zouden komen, dus nog heerlijk rustig. Na de ontvangst met koffie/thee en gebak liepen we als in een doolhof langs de witte leeuwen, de vlooiende apen, de tijger tussen het gebladerte, knalrode flamingo's, zwervende beren en parmantig rondneuzende stokstaartjes, Na een heerlijke lunch konden we genieten van een prachtige zeeleeuwenshow in Blue Lagoon. Wat sprongen ze hoog! En wat was het gezellig en wat boften we weer. 

Avondje-Uit het 4e "Meest maatschappelijke uitje 2017"

Avondje-Uit is het 4e "meest maatschappelijke uitje" geworden in de landelijke competitie van de ANWB. Een mooi resultaat!  Tijdens de finale in het Foxtheater tussen de 7 beste, eindigden er 3  vóór ons:  Buytenhof uit Rhoon, stichting Vaarkracht in Huizen en de landelijke organisatie Vier het Leven, Gekeken naar het grote aantal mensen die op ons gestemd hadden, werden we 4e. Alle gasten, vrijwilligers en bestuursleden van Avondje-Uit: van harte gefeliciteerd!

Laatste Nieuwsbrief

Logo Avondje Uit nieuwsbriefNieuwsbrief 32 - dec 2017 

Bewaren

Huidig Programma

Programma Avondje uit BestProgramma 1e kwartaal 2018

Bewaren