Gouden Uitje op 24 aug.: De 4-sluizentocht rondom Den Bosch

'Op donderdag 24 aug. kunt u mee met het 2e Gouden Uitje van dit jaar: een dagtocht op de boot over oude en nieuwe waterwegen rondom Den Bosch. We gaan varen door het pas geopende Maximakanaal, de Zuid-Willemsvaart en een stuk van de Maas en de Dieze en we passeren daarbij 4 sluizen. Er is veel te zien. Onderweg komt de inwendige mens ook aan zijn trekken. Het wordt een afwisselende dagtocht waarvan u zeker zult genieten.

Gouden Uitje naar Ouwehands Dierenpark was groot succes

Het Gouden uitje op 23 mei naar het Ouwehands Dierenpark was het gezellig en vol leuke verrasingen, een week vóór de pandbeerjes zouden komen, dus nog heerlijk rustig. Na de ontvangst met koffie/thee en gebak liepen we als in een doolhof langs de witte leeuwen, de vlooiende apen, de tijger tussen het gebladerte, knalrode flamingo's, zwervende beren en parmantig rondneuzende stokstaartjes, Na een heerlijke lunch konden we genieten van een prachtige zeeleeuwenshow in Blue Lagoon. Wat sprongen ze hoog! En wat was het gezellig en wat boften we weer. 

Avondje-Uit het 4e "Meest maatschappelijke uitje 2017"

Avondje-Uit is het 4e "meest maatschappelijke uitje" geworden in de landelijke competitie van de ANWB. Een mooi resultaat!  Tijdens de finale in het Foxtheater tussen de 7 beste, eindigden er 3  vóór ons:  Buytenhof uit Rhoon, stichting Vaarkracht in Huizen en de landelijke organisatie Vier het Leven, Gekeken naar het grote aantal mensen die op ons gestemd hadden, werden we 4e. Alle gasten, vrijwilligers en bestuursleden van Avondje-Uit: van harte gefeliciteerd!

Het wordt weer gezellig druk in de kerstmaand

Maar liefst 75 gasten hebben zich aangemeld voor een uitje in December. Daar zal Helly zeker zo'n 35 vrijwilligers bij gaan vinden, die met hen mee op stap zullen gaan. Dat de weg dan al vol sneeuw kan liggen, bewees vorig jaar wel. De grootste trekkers zijn nu: Het Grote Kerstbal in Oisterwijk waar ze met z'n tienen naartoe zullen gaan. terwijl twaalf mensen gaan genieten van het benefietconcert voor het Bijna Thuis Huis dat de Johan Willem Frisokapel geeft in de Kazerne van Oirschot. En wordt er niet ergens lekker gegeten in deze kerstmaand? Jazeker, in de Hof van Solms in Oirschot gaan 8 of 9 mensen hun buikje vullen maar vooral buurten. Het wordt een gezellig maand, deze december.  

Laatste Nieuwsbrief

Logo Avondje Uit nieuwsbriefNieuwsbrief 30 - juni 2017 

Gouden Uitje in Ouwelands Dierenpark was groot succes

Het was een groot succes, het Gouden Uitje op 23 mei naar het Ouwehands Dierenpark, een week vóór de panda's zouden komen, dus nog heerlijk rustig om van te genieten, zoals van de tijgers tussen het gebladerte, de witte leeuwen, de beren, de vlooiende apen, parmantig rondneuzende stolstaartjesen de knalrode flamingo's. Na een heerlijke lunch in Kalihari een prachtige zeeleeuwenshow in de Blue Lagoon te zien.