Avondje-Uit het 4e "Meest maatschappelijke uitje 2017"

Avondje-Uit is het 4e "meest maatschappelijke uitje" geworden in de landelijke competitie van de ANWB. Een mooi resultaat!  Tijdens de finale in het Foxtheater tussen de 7 beste, eindigden er 3  vóór ons:  Buytenhof uit Rhoon, stichting Vaarkracht in Huizen en de landelijke organisatie Vier het Leven, Gekeken naar het grote aantal mensen die op ons gestemd hadden, werden we 4e. Alle gasten, vrijwilligers en bestuursleden van Avondje-Uit: van harte gefeliciteerd!

Het wordt weer gezellig druk in de kerstmaand

Maar liefst 75 gasten hebben zich aangemeld voor een uitje in December. Daar zal Helly zeker zo'n 35 vrijwilligers bij gaan vinden, die met hen mee op stap zullen gaan. Dat de weg dan al vol sneeuw kan liggen, bewees vorig jaar wel. De grootste trekkers zijn nu: Het Grote Kerstbal in Oisterwijk waar ze met z'n tienen naartoe zullen gaan. terwijl twaalf mensen gaan genieten van het benefietconcert voor het Bijna Thuis Huis dat de Johan Willem Frisokapel geeft in de Kazerne van Oirschot. En wordt er niet ergens lekker gegeten in deze kerstmaand? Jazeker, in de Hof van Solms in Oirschot gaan 8 of 9 mensen hun buikje vullen maar vooral buurten. Het wordt een gezellig maand, deze december.  

Laatste Nieuwsbrief

Logo Avondje Uit nieuwsbriefNieuwsbrief nr. 30 van juniNieuwsbrief 30 - juni 2017 2017

Gouden Uitje in Arcen groot succes

Het was een groot succes, het Gouden Uitje op 25 augustus naar de kasteeltuinen in Arcen met boottocht over de Maas, Ondanks de hitte waar we toch een beetje benauwd voor waren. De boottocht was prachtig, zo over de Maas met briesje en het Leukermeer. Daarna de lunch in het kasteel van Arcen en wandeltochten door de prachtige, weelderige  tuinen vol schaduw, met vijvers vol flamingo's, karpers en fonteinen. .